Bedrukking met uw logo

Wij bedrukken en borduren kleding sinds 2002, binnen onze klantengroep zal u meerdere grote namen terugvinden welke onze professionaliteit weergeven. Promotextiel en bedrijfskleding verzorgde tijdens de verkiezingen van 2007 het gehele assortiment kleding van de CD&V, ook drukken en personaliseren wij de kleding en personeelskledij voor hotels zoals de Bastion Hotels in Nederland. Bedrijfskleding drukt de kledij van bedrijven in oa Vlaanderen, Wallonie en Nederland… Wij drukken voor klanten in honderden gemeenten en provincies in verschillende landen in Europa, met de eenmaking van Europa is het immers makkelijker te exporteren naar andere Europese landen.

Onze drukkerij en het borduur bedrijf en shop is gevestigd in België, enkel bij grotere hoeveelheden kledij is het voor onze klanten mogelijk om te importeren vanuit China, zowel het vasteland, HongKong als Thailand. Wij bedrukken en verzorgen de personalisatie van allerlei kleding waaronder handschoenen, veters, bedrukte fluojasjes, mutsen, hemden, personeelskledij, werkkleding, hoedjes, kerstmutsen, sokken of sportkousen, stropdassen, polo’s, sweaters, fleeces met borduring, gepersonaliseerde kleding en promotietextiel, dekens met logo-bedrukking, sjaals en supportersjaals … noem het en wij bedrukken het !

Speciale kleding en kledij, bv de T-shirts met bewegende beelden opgedrukt importeren wij vanuit de USA waar we sinds 2007 een joint-venture heeft in Flagstaff, Arizona. Via dit amerikaans bedrijf is het voor ons makkelijker geworden om de nieuwste gadgets naar België en Nederland te halen, sneller leveren dus én met minder papierwerk voor ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *